Activitati

In aceasta sectiune veti gasi toate ingredientele necesare organizarii unui team-building reusit pentru compania dumneavoastra. Cititi cu atentie urmatoarele pagini si contactati-ne pentru o oferta.

Stabilirea unei strategii de lupta, impartirea sarcinilor pentru a descoperi comorile, cursele pe ATV-uri, toate sunt metode verificate de a imbunatati si consolida relatiile intre participanti. Acceseaza fiecare dintre activitatile de mai jos pentru a afla detalii.

 • Scenario Paintball Game

  Scenarii de jocuri de razboi cu arme de paintball, una din cele mai bune activitati pentru a forma o adevarata echipa

 • Personalized Treasure Hunting

  Parcurgerea a diferite probe, scopul fiind acumularea de indicii la sfarsitul fiecarei probe pentru a descoperi comoara in final

 • Survival Course

  One for all and all for one - diferite probe care pun in evidenta abilitatea de a lucra in echipa

 • Obstacle Course

  Viteza, reactie rapida si aptitudini fizice - testate contra cronometru, pe diferite grade de dificultate

 • Archery

  Echipele vor participa la o sesiune de tir cu arcul, avand la dispozitie doua arcuri, tinte, sageti nelimitate, un instructor care sa supravegheze si sa indrume tragatorii.

 • Catering

  Desi nu poate fi descrisa ca o activitate de team-building "per se", catering-ul este poate cel mai important ingredient dintr-un eveniment de succes.

Citypaintball aduce in premiera un nou pachet de activitati - o zi intreaga de War Game Simulation, activitati outdoor cu tenta militara - desfasurabil in orice locatie. Scenario Game, Obstacle Course, Treasure Hunting si Barbeque, toate aceste ateliere vor pune membrii echipelor in fata unor reale provocari. Scenarii realiste de razboi ( distrugerea tunurilor inamice, recuperarea prizonierilor, capturarea generalului ), antrenamente militare, spionarea adversarilor sunt doar cateva din surprizele pregatite. Pentru a vedea pachetul complet si programul de desfasurare click aici .

Pentru rezervari si detalii suplimentare, contactati-ne la mihai@citypaintball.ro

Ca la toate evenimentele noastre, participantii vor primi :

 • Vouchere reduceri la terenurile Citypaintball
 • Trofee si diplome pentru castigatori si nu numai
 • Echipamente exotice de paintball, markere cu luneta, infrarosu si alte bunatati