joaca in competitii de speedball!

  • Campionatul National de Paintball Sportiv la final

    In weekendul 31 octombrie - 01 noiembrie a avut loc la terenul CityPaintball din Sos Staulesti 4-6 ultima etapa a Campionatului National de Paintball Sportiv.

  • Romanii pe locul I in Grecia

    Romanii pe locul I in Grecia

    Echipa românească de paintball RO-MANIACS a câştigat primul loc la European Paintball Grand Tour - Etapa desfăşurată la Salonic în Grecia în weekend-ul 17-18 octombrie.

Sambata 8 august a fost o zi de neuitat pentru paintball-ul din Romania. Echipa de paintball Romaniacs a castigat campionatul PPS Bulgarian National Paintball Series. Este pentru prima data cand o echipa din Romania castiga o
competitie desfasurata in afara granitelor tarii.

In weekendul 8-9 august a avut loc la Bansko in Bulgaria, Campionatul de paintball PPS Bulgarian National Paintball Series.
Bansko este staţiunea de ski numărul 1 din Bulgaria, fiind probabil cel mai bun şi modern centru de ski din Europa de Est. Bansko are cel mai bun record de zapada si cel mai lung sezon de ski (15 Decembrie - 15 Mai).

Campionatul a avut doua divizii: divizia PRO ce s-a adresat profesionistilor si o divizie pentru amatori. In competitie au intrat echipe din Grecia, Cehia, Bulgaria si Romania.

Baietii nostri au jucat meciuri de calificare cu Goblins (echipa din Grecia), cu Shadows, in semifinala intalnindu-i pe cei de la Old Bulgarians.

In finala paintball-istii de la Rebels un au avut nici o sansa in fata baietilor nostri de la Romaniacs care si-au adjudecat victoria cu un punctaj final de 183 de puncte fata de 161 de puncte cate au avut ocupantii locului secund.

"Suntem deosebit de bucurosi ca am castigat acest campionat si ca devenim astfel prima echipa de paintball din Romania care castiga o competitie in afara tarii. Am muncit mult si acum incepem sa culegem roadele. Le multumim celor care au fost alaturi de noi si care au avut incredere in noi si in principal le multumim celor de la Citypaintball pentru ca o parte din
victoria obtinuta de noi se datoreaza lor" a declarat Vlad Manolache unul dintre componentii echipei Romaniacs.

La cat mai multe rezultate de acest fel!