Scenario

In fiecare saptamana se intampla ceva nou aici. Oferte noi, castigatori la concursuri, noutati despre paintball in general si despre CityPaintball. Viziteaza des aceasta sectiune si iti garantam ca vei fi un paintballist mai fericit.

 • Strigat de lupta

  Program de desfasurare si locatie teren

  Vino sa iei parte la marea batalie de eliberare pe noul front de lupta din Sos. Straulesti 4-6. Razboiul continua. Victorie sau infrangere? Afla aici vesti noi de pe front!

 • Strigat de lupta

  Cum jucam si Regulament

  "Partizanii "Noii Forte" au de aparat 5 avanposturi - numerotate de la 1 la 5 - ; Soldatii "Diavolilor Rosii" au la dispozitie un timp limitat de a cuceri liniar ( avanpostul 1 -2 -3 -4 -5 ) toate aceste baze .Un avanpost castigat devine cucerit permanent ( prin coborarea steagului din respectivul bunker )."Noua Forta" se retrage succesiv ( 1-2-3-4-5 ) incercand sa ii impiedice pe "Diavolii Rosii" sa cucereasca...

 • Provoaca o echipa !

  Inscrie-te in baza noastra de date pentru a provoca sau a fi provocat de o echipa la un scenario game

Strigat de lupta

Undeva, pierduta intr-un colt al lumii se afla Republica Corrusco. O mica insula inzestrata de natura cu cele mai pure rezerve, un peisaj luxuriant , o insula a contradictiilor unde gasesti deopotriva munti cu paduri intinse, pesteri, campii fertile, plaje largi si nisipoase, ape adanci dar clare, apusuri minunate.

Si cum nu era de ajuns frumusetea exterioara, Corrusco se bucura si de frumusetea interioara, marturie fiind sufletul oamenilor, caldura, ospitalitatea si zambetul larg cu care te intampinau. Oameni muncitori, cu o mostenire culturala si istorica bogata, locuitorii acestei insule erau mandri de trecutul lor, de traditiile mostenite din generatie in generatie. Pe strazile din orasele intalneai la orice pas biserici, muzee, cladiri ce pastrau atmosfera nostalgica a vremurilor de odinioara. Alaturi de ele si-a gasit loc si noul, contemporanul si astfel s-a creat aici un centru cultural si cosmopolit…..

Dar toate au ramas in trecut..