Informatii despre paintball, jocuri tactici si strategii

În această zonă a site-ului CityPaintball poţi afla informaţii despre istoria jocului nostru preferat, tipurile de paintball şi scenarii pe care le poţi alege. Apoi îţi vom prezenta echipamentul de joc, atât de la terenurile CityPaintball cât şi exemple de echipamente existente la nivel mondial. Nu în ultimul rând vei găsi aici raspunsuri la întrebările frecvente (FAQ) pe care le primim din partea jucătorilor şi regulamentul pe care trebuie să-l respecţi la terenurile CityPaintball.

Si distractia incepe!

Nu trebuie sa te antrenezi inainte, sa mergi la sala sau la cumparaturi.

Procedura? Iti stangi ceva prieteni faci o programare si va prezentati in gramada organizata la unul din terenurile CityPaintball. Mai departe ne ocupam noi... suntem profesionisti.

Daca nu esti inca hotarat sau nu stii suficient de multe despre paintball nu trebuie decat sa navighezi putin prin site ca sa intelegi despre ce vorbim.

Singurul mesaj de incurajare inainte sa te lansezi la distractie este ca la paintball ai ocazia sa te eliberezi de stres, sa simti din plin aventura jocului si sa dovedesti ca stii sa traiesti orice moment! Succes