Teren CityPaintball

Vrei sa ai parte de o distractie la maxim alaturi de prietenii tai? Vrei sa traiesti experienta unei lupte adevarate, cu obstacole si transee, cu adversari periculosi? Vrei doar sa te eliberezi de stress si sa-ti consumi energia in aer liber? Contacteaza-ne si programeaza-te la joc. De restul ne ocupam noi!!

Obstacole gonflabile

Cauti ceva diferit? Ai ochit un teren pe care mori de nerabdare sa te avanti in lupta inarmat pana in dinti si sa joci paintball? Vrei sa joci un paintball de mare clasa? Orice locatie alegi noi putem veni cu cele mai moderne tipuri de obstacole, obstacolele gonflabile, in variate marimi si forme ( cilindrice, piramidale, conice, cubice) si transformam un teren anost intr-un teren profesionist de paintball. Ce ai de facut? Contacteaza-ne si pregateste-te pentru o distractie fara limite.

  • speed5
  • speed4
  • speed3
  • speed7

Locatii speciale

Inainte sa-ti pui masca asculti ultimele ordine ale capitanului. Misiunea e grea, dar esti sigur pe tine si pe echipa ta. Valuri de adrenalina te inunda..batalia incepe. Trebuie si poti sa dai totul. Cu nervii incordati la maxim pasesti usor spre teritoriul inamicului. In stanga ta o arma se descarca. Cu inima batand nebuneste te arunci la pamant in transeul din fata ta si tragi. Un inamic mai putin. Armele se descarca sacadat si bilele de paintball iti suiera pe langa urechi.. Liniste.Cu respiratia intretaiata te ridici si te uiti in jur. Un coechipier iti face semn ca totul este in regula. Rasufli usurat si pornesti mai departe. Aveti o misiune de indeplinit! In jurul tau siluete apar si dispar in spatele copacilor. Mai faci un pas si simti fiori pe sira spinarii! In fata ta...". Vrei sa afli continuarea si sa traiesti chiar tu aceste experiente ? Contacteaza-ne. Pentru noi paintball-ul e mai mult decat un joc. Scenarii de lupta, baze, avanposturi..spune-ne unde vrei si noi venim la tine.

Teren Citypaintball

Noi stim ca diferenta la paintball o da terenul. Iti oferim 10.000 mp pentru adrenalina, senzatii tari si distractie la maxim. In Sos. Straulesti 4-6 te astepta trei terenuri de paintball: doua pentru rec-ball si unul pentru speed-ball.

Obstacolele complexe: transee, foisoare, cazemate, corturi militare, casa parasita te fac sa simti fiorii luptei inainte de a pune mana pe arma.

Daca te-ai incins prea tare in focul bataliei poti sa te racoresti la terasa amenajata langa "campul de lupta", terasa cu o capacitate de 100 de persoane cu extindere la 200.

Avem si 70 de locuri de parcare asa ca poti sa iti aduni toti prietenii si sa ii scoti la un paintball pe cinste.

Si daca nu ai timp in cursul zilei sau au insomnii atunci poti veni la noi si noaptea pentru ca functionam non stop datorita instalatiei de nocturna.

Daca esti pasionat rau de tot de paintball si vrei sa ai propriul tau echipament atunci cand vii la noi intra si pe la magazinul de echipamente de paintball pe care il gasesti la intrarea in teren.

Arunca o privire si pe galeria foto ca sa ai o imagine completa a terenului.

Suna, intreaba, incearca, convinge-te.

Ne gasesti in Sos Straulesti nr 4-6 in spatele Casei Presei Libere.
Pentru informatii si rezervari suna la 0722 COMBAT sau trimite un mail la contact@citypaintball.ro"