Cupa studentilor la paintball!


La cursurile de o zi ale Facultatii de paintball s-au inscris un numar de douazeci de tineri neinfricati, dornici de noi distractii, nonconformisti si care au luptat sa obtina titlul de Trupa de elita.

Adunarea s-a dat la ora 10 si chiar daca soarele nu a fost tocmai darnic de dimineata, atmosfera s-a incalzit datorita entuzismului tinerilor studenti care au venit cu un chef si o voie buna molipsitoare. Dupa instructajul de rigoare si dupa "misiunea" de recunoastere a campului de batalie, echipele s-au aruncat in focul luptei cu un singur tel: sa castige un punctaj cat mai bun care sa le asigure un loc in finala. Lupte grele si pline de sacrificii, vanatai, strategii, adrenalina si distractie la maxim sunt ingredientele acestei zile, pe care la final o putem caracteriza in doua cuvinte: SUPER FUN.

A castigat locul I si titlul de Trupa de elita echipa formata din Cristian, Adrian, Andrei, Bogdan, Razvan si Silviu; locul II si titlul de Trupa de comando echipa ce i-a avut capitan pe Victor si membri pe Mircea, Catalin, Carmen si Dana iar locul III si titlul de Trupa speciala a fost adjudecat de echipa formata din Alina, Virgil, Sebastian, Sergiu si Eugen. Primesc admiratia si respectul nostru si componentii echipei de pe locul IV: Ruxandra, Simona, Eugen, Petrut si Monica.

Felicitari tuturor participantilor si multumiri partenerilor acestei competitii. Reusita acesteia s-a datorat fiecaruia dintre cei implicati in acest proiect.